Tickets geboekt!
Lieve mensen,
Onze reis komt weer een stapje dichterbij nu we de tickets geboekt hebben! Ons reisschema ziet er vooralsnog alsvolgt uit:
- Donderdag 30 juli 2009: Vertrek uit Amsterdam, via Zurich naar Hong Kong
- Donderdag 6 augustus: Vlucht van Hong Kong naar Kuala Lumpur
- Maandag 30 november: Vanaf Bangkok weer terug naar Amsterdam
Nu we een datum hebben kunnen we weer lekker gaan zoeken naar hotels voor de eerste paar nachten en de rest van de tussenliggende 4 maanden (!) meer gaan invullen.
Groetjes en tot horens,
Wouter en Annemarlijn
Lieve Anne & Wout,
Heerlijk vooruitzicht zo een reis! Helemaal als je nog dapper met de laatste etappe van je afstudeerscriptie bezig bent!De tijd die daarin zit "verdienen jullie terug" in Azie;moet je maar denken.Het hele projekt lijkt mij waanzinnig leuk en ook spannend,maar hopelijk vinden jullie het niet heel erg dat wij ook (nu al?!?) erg
uitkijken naar 30 november! Dikke kus (& hug).
nou jongens wat heerlijk om al een gedeelte achter de rug te hebben (de tickets bestellen,yes het staat vast!!) Nu allerlei plannetjes verder uitwerken, en eh ..Anne ook nog even afstuderen. Sterkte meid.!! Als jullie spullen willen lenen van Laura en Pim jullie weten waar ze wonen. Zij hebben iets anders te doen dit jaar....!! Groetjes en een dikke kus van ons, Bart en Heleen
Wat leuk dat jullie de tickets al geboekt hebben en dat jullie nu weten wanneer de reis gaat beginnen! Ik kan mij voorstellen dat jullie er heel veel zin in hebben. Leuk ook dat ik nu op deze manier jullie voorbereidingen kan volgen en ik kijk er naar uit om straks ook jullie ervaringen en belevenissen te lezen als jullie in Azië zijn! Opa kijkt dan wel met mij mee.
Liefs en een kus van opa en oma